Benieuwd naar de groeiverhalen van anderen?

Deze pagina heb ik speciaal gewijd aan wat mijn cliënten vertellen over hun loopbaantraject. De ene omschrijft het kort en krachtig, de andere geeft iets meer bloot, maar allemaal hebben zij door loopbaanbegeleiding meer inzichten gekregen in wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en welke acties ze kunnen ondernemen om hun doelen te bereiken.

Elk verhaal is uniek

Net zoals ieder persoon uniek is, is ook elk loopbaantraject uniek en persoonlijk. Het is een reis van zelfontdekking met als eindbestemming groei en zelfontwikkeling. Door de individuele loopbaanbegeleiding met praktische en mentale ondersteuning zijn ze erin geslaagd tot een persoonlijke en professionele verrijking te komen.

Ben jij klaar om op zoek te gaan naar meer werkgeluk en te starten met jouw groeiverhaal?

Ik begeleid je graag naar meer plezier in je werk!

groeiverhalen
Groeiverhalen

Eva

Ik heb vorige week mijn loopbaanbegeleiding succesvol afgerond bij Ann.Ann is een heel aangenaam persoon waarmee het meteen klikte. Ze heeft me enorm goed begeleid in m’n zoektocht om duidelijke grenzen te leren stellen en op zoek te gaan naar waar mijn passies liggen op professioneel vlak. Door middel van verschillende testen en verhelderende gesprekken met veel raad en zelfreflectie kreeg ik een beter zicht op mijn talenten, waarden, karaktereigenschappen maar ook vooral van wat mijn valkuilen zijn.Een echte aanrader! Bedankt voor alles, Ann!

Karin

Super goede begeleiding gekregen. De gesprekken waren heel vlot en Ann is een zeer vriendelijk, heeft heel veel kennis en ervaring en maakt echt tijd om te luisteren, adviseren en te begeleiden. Heeft me echt veel geholpen om duidelijkheid te krijgen over mijn huidige job en of deze bij me past. Heeft me ook duidelijkheid gegeven over wie ik ben. De begeleiding was afgestemd op wat ik nodig had. Een echte aanrader!!

Jana

Ik heb mijn loopbaanbegeleiding succesvol afgerond bij Ann. Ann is een zeer aangename en begrijpende coach. Samen gingen we aan de slag met mijn loopbaanvraag. Door de verschillende testen en verhelderende gesprekken heen, kwam ik tot het besef dat ik goed zit ik de sector waar ik momenteel werkzaam ben. Dankzij Ann kreeg ik een beter zicht op mijn talenten, waarden en karaktereigenschappen. Door met deze rekening te houden besloot ik om van werkvorm te veranderen binnen het bedrijf. Bedankt Ann voor de inzichten en jou expertise en steun!

Petra

Juist naar wat ik op zoek was. Professionele en persoonlijke begeleiding.

Lieve

Op aanraden van mijn huisarts heb ik loopbaanbegeleiding gedaan, met name bij Ann Coene. Een heel warm aangenaam persoon die me goed begeleid heeft in m’n zoektocht naar een passende job. Ik ben deze mensen zeer dankbaar voor het opgeleverde resultaat.

Sabine

Ann nam uitgebreid de tijd om te luisteren. Zij gaf me gericht opdrachten om voorbereid naar de sessies te komen zodat er geen tijd verloren ging en we echt gericht konden praten. Ze gaf me een bredere kijk op mezelf en wat dit doet met mensen rondom mij.

Hilde

Aangezien ik op een bepaald moment, geen echt werkplezier en energie meer kon halen uit mijn werk, ben ik op aanraden van mijn huisarts aan dit traject begonnen. Eerst met het idee van “baat het niet, dan schaadt het niet”, maar al tijdens de eerste sessie was er een directe klik met mijn vriendelijke maar vooral geduldige loopbaancoach Ann, en werd mij vrij snel duidelijk waar mijn problemen, en met verloop van tijd, ook mijn kwaliteiten lagen. Aan de hand van vragenlijsten en persoonlijke gesprekken met Ann, heb ik op korte termijn bepaalde denkbeelden en attitudes kunnen aanpassen en durf ik nu o.a. sneller mijn grenzen stellen. Achteraf beschouwd, ben ik blij dat ik dit traject heb doorlopen en ben ik ervan overtuigd dat het resultaat hiervan niet enkel invloed op de werkvloer zal hebben, maar ook in mijn persoonlijk / sociaal leven. Bedankt Ann !

Miguel

Waarschijnlijk een van de beste dingen die ik tot nu toe heb gedaan, toen ik besloot dit soort introspectie te doen en naar mijn carrière te kijken en te zien dat het me veel meer kwaad dan goed deed. Bedankt Ann voor je hulp en voor het feit dat je mij meer vertrouwen hebt gegeven in mijn capaciteiten en het vertrouwen om het onbekende onder ogen te zien en terug te keren naar de arbeidsmarkt alsof ik weer 20 jaar oud was. Hartelijk dank

Wil jij ook werken aan je loopbaanpad?