Loopbaancoach Ann Coene

loopbaancoach

Ann Coene

Laat ik mezelf even voorstellen! Ik ben Ann, moeder van 2 geweldige zonen en dankbaar voor al wat het leven te bieden heeft. Dankbaarheid en positiviteit zijn voor mij belangrijke waarden in het leven die me al vaak geholpen hebben om moeilijke momenten te overwinnen en waar ik nu nog steeds op kan terugvallen.

De kleinere dingen in het leven geven me vaak groot plezier. Zo maak ik op een vrij moment graag een stevige wandeling, ga ik met vrienden gezellig op café – een goed gesprek kan soms wonderen doen – of kruip ik gewoon thuis in de zetel met een goed boek. Af en toe laad ik de batterijen op tijdens een zonnige vakantie in het zuiden, maar even goed geniet ik van een citytrip in het wat koudere noorden. En op tijd en stond pik ik graag al eens een festival of een concert mee, want muziek maakt voor mij het leven altijd een beetje mooier.

ann coene

Als HR consultant en recruiter vind ik het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen in hun job. Bij de aanwerving van nieuwe collega’s luister ik graag naar wat mensen echt drijft en waar ze gelukkig van worden. Dit draagt evenveel bij tot een succesvolle werknemer-werkgever relatie als de competenties die iemand meebrengt. 

 
Het motiveert me enorm om als loopbaanbegeleider ondersteuning te bieden in de zoektocht naar de ideale werkplek, waar talenten ten volle worden benut, maar waar tegelijkertijd ook de belangrijkste waarden en behoeften erkend worden.

Wil je verandering in je werksituatie, dan kan loopbaanbegeleiding je helpen om die te verwezenlijken. Ik ben er van overtuigd dat bewustwording van je eigen persoonlijkheid, talenten en veerkracht je een heel eind op weg zetten naar meer werkvreugde en een gelukkiger leven.Ik sta je graag bij in deze zoektocht!

Wens je graag kennis te maken?